Service 123Inkt is uitstekend

service 123inktOok als je veel digitaal doet, zul je toch af en toe iets moeten printen. Sommigen bedrijven willen bijvoorbeeld per se nog een factuur met de post. Dan komt je al gauw uit bij online drukkerijen zoals 123Inkt als je cartridges wilt bestellen. Maar hoe zit het met de service van dat soort bedrijven?

Printer

Ik bezit bijvoorbeeld nog een gedateerde HP-printer. Waarom zou ik een nieuwe aanschaffen, mijn fax is immers ook gedateerd…? Maar dat betekent dat de cartridges voor mijn oude printer duur zijn.  Als kritische consument die gewend is om via internet iets aan te schaffen, keek ik dus naar de mogelijkheden om goedkoper cartridges via het web te kopen.

123Inkt

Na een zoektochtje –waarbij ik voornamelijk naar prijzen keek- kwam ik uit bij 123Inkt.nl. Niet alleen waren zij de goedkoopste, hun site en voorwaarden waren ook duidelijk. Ik kon zelfs de cartridges aanschaffen terwijl ik pas bij levering een factuur kreeg. Enige voorwaarde was dan wel dat ik binnen 14 dagen zou betalen. Dat leek me alleszins redelijk.


Alles werkte prima, totdat de tweede cartridges het al na enkele printjes begaf. Na een mailtje kreeg ik een uitgebreide uitleg wat ik zou kunnen doen. Printer loskoppelen, stroom eraf. Cartridge eruit, schoonmaken printplaatje etc.

Cartridge

Hij deed het weer eventjes, maar toen was het weer mis. Weer gemaild. Ik kon de cartridge (nog geen € 15) op hun kosten retourneren en er was al een nieuwe naar mij opgestuurd. Allemaal op kosten van 123Inkt.

Service 123Inkt

En toen de cartridge kwam, bleek hoe servicegericht ze zijn. Want behalve een nieuwe cartridge (die het nu overigens prima doet), zat er miniflesje wijn in. Dat is nog eens service van 123Inkt! Ook als je niet van wijn houdt, moet dit cadeautje je toch aanspreken. Het toont aan dat je je klanten serieus neemt. En dat blijkt maar al te vaak een item te zijn bij andere online drukkerijen :-(.

Prijs

Door hun geweldige service is het ook niet zo gek dat 123Inkt in 2008, 2009, 2010 en 2011 is verkozen tot Beste Webwinkel bij de Nationale Thuiswinkel Awards. Daarnaast was de webshop in 2010 de winnaar van de overall publieksprijs Beste Webwinkel van Nederland. Zowaar prestaties om trots op te zijn.

9 reacties op “Service 123Inkt is uitstekend”

 1. Geweldige service dat wel maar bij mij komen ze er niet meer in. Ik heb mij laten verleiden om hun huismerk aan te schaffen. Gevolg: printerproblemen, dure technieker over de vloer en nieuwe (originele) cartridges moeten aanschaffen.

 2. Ik had dit ook al.. maar helemaal niets opgelost.. Superslechte service en ik heb wel 40 dagen moeten wachten om mijn geld terug te krijgen.. Verzendkosten kreeg ik uiteindelijk helemaal niet terug. Bovenstaand stukje is volgens mij gewoon betaald door 123 ofzo..

 3. @Johan, 123Inkt zou mogen willen dat ze gesponsorde posts op mijn website zouden kunnen zetten. Daar leent dit blog zich niet voor.

  Door het schrijven van bovenstaand verhaal krijg ik niets! (alleen als mensen op de advertenties klikken en ook nog daadwerkelijk iets bestellen, krijg ik daarover een klein provisiebedrag)

 4. Tja, dit is overduidelijk een betaald stukje van 123. Ze jagen 123 klanten in de gordijnen. Het is gewoon een ordinaire marketingtruc. Rene schrijf jij voor deze klant of zo?

 5. @Theo, ik heb hier echt geen cent voor gehad van 123Inkt. Ik zal ze eens vragen of ze dat hier zelf willen neerzetten.

 6. @Peter de Bruyn, wij hebben u helaas geen service kunnen verlenen omdat er pas contact is gewest nadat u de artikelen had weggegooid. Wij hebben geen reactie meer mogen vernemen om u alsnog van dienst te kunnen zijn. U kunt alsnog contact opnemen met onze klantenservice.

  @Johan, uw bestelling is niet verzonden en automatisch geannuleerd omdat wij geen betaling hebben mogen ontvangen. Van creditering of terugstorting is geen sprake.

  @Theo, spijtig dat u zo negatief denkt. Wij hadden geen weet van dit blog en René heeft dit op eigen initiatief geschreven. Dit is dus een 100% echte klantervaring en absoluut niet wat er door u gesuggereerd wordt.

  @René, goed om te vernemen dat u onze service zo positief heeft ervaren. Wij doen onze uiterste best om onze service op een constant en hoog niveau te blijven houden. Graag tot een volgende keer bij 123inkt.nl!

 7. @Die_Andere_Johan, Oh, en hoeveel dan? Dan kan ik ze ook een factuur sturen…. 😉

  Note
  Omdat iedereen nu zijn zegje heeft kunnen doen, heb ik de discussie hierover gesloten! (RG)

Reacties zijn uitgeschakeld.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Stuur ons een appje »

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten