Bedrijfsjournalistiek voor Kamer van Koophandel

Tot aan de fusie op 1 januari 2008 met Drenthe en Friesland heb ik bijna 8 jaar lang maandelijks bedrijfsjournalistieke artikelen geschreven voor de Kamer van Koophandel Groningen. In die periode heb ik in de Kamerkrant series gehad over:

  • milieu en bedrijfsvoering
  • zichtlocaties
  • familiebedrijven
  • onderwijs en bedrijfsleven
  • duurzaam ondernemen

Ook heb ik tal van artikelen geschreven over Groningse bedrijven. Dit zegt eindredacteur en beleidsmedewerker Martin van Koldam van de Kamer van Koophandel over mij:

“De teksten van René zijn to the point. Ze leveren mij, als
eindredacteur, geen problemen op. De opdrachten worden correct en
zoals afgesproken afgewikkeld.”

Een van de artikelen in de Kamerkrant ging over de drummende directeur René Hoekzema van Hofland Deltaflex uit Leek. Dit liet hij mij na afloop weten:

“Ik heb veel positieve reacties gekregen op het artikel in de Kamerkrant. Men concludeerde vooral: ‘Het was alsof je het zelf had geschreven.’ Het verhaal is namelijk precies zoals ik ben. En zo was het artikel ook bedoeld.”

terug naar mijn uitgebreide klantenkring