Deze visitekaartjes zijn wel echt gratis

Sinds ik een artikel heb gewijd aan de gratis visitekaartjes van Vistaprint die helemaal niet gratis zijn, zijn dat twee termen waarmee ik veel bezoekers trek. Niet zo verwonderlijk als je weet dat dat twee woorden zijn waar veel mensen op zoeken.

Nog steeds vind ik dat als een bedrijf stellig verklaart dat iets gratis is (ook al staat in de kleine lettertjes anders), dat het ook echt niets mag kosten. Want ik weet heus wel dat als je alleen verzendkosten hoeft te betalen, de visitekaartjes van Vistaprint nog steeds niet duur zijn.

Via via hoorde ik van een actie van Moo. Als je lid bent van het zakelijke netwerk Linkedin, – dat ik dus ben-, kun je gratis 50 visitekaartjes bestellen. Er zijn totaal geen kosten aan verbonden. De enige voorwaarde is dat er je Linkedin-profiel bij op het kaartje komt te staan. Als je klikte op Moo, kwam je direct op de actiepagina.

 • geen verzendkosten
 • uitstekende drukkwaliteit
 • kleurenfoto(‘s)

En ze zijn echt gratis!!

Toevoeging 1/9/08: OP = OP. Dat wil zeggen: de actie van Moo is voorbij!

4 gedachten over “Deze visitekaartjes zijn wel echt gratis”

 1. En drie dagen later liggen ze al in de bus,

  vet snel!
  Goeie kwaliteit en zelfs nog in een mooi doosje, ik weet wel waar ik de volgende keer mijn visitekaartjes weer bestel! 🙂

 2. Zelf heb ik wel een

  mooi doosje met prachtige visitekaartjes liggen. Houd dit blog (of dit artikel) in de gaten (bv met een RSS-reader). Ik zal het namelijk direct melden

  als ik weer zo’n aantrekkelijke actie tegenkom.

Reacties zijn gesloten.


We gebruiken analytische cookies en sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Door op 'Accepteren' te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze Cookieverklaring. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten