Goede domeinnamen over tekst, teksten en webteksten

Zoals mijn trouwe lezers wel weten, richt ik me langzamerhand meer op SEO dan op het daadwerkelijke schrijven. Ik geef daarin nagenoeg alleen nog trainingen en workshops. Ook begeleid ik bedrijven.

In de loop der jaren heb ik echter wel enkele domeinnamen vastgelegd die over teksten schrijven voor internet gaan. Ik zet ze nu in de etalage omdat ik er toch niets mee doe. Voor anderen kunnen het echter hele aantrekkelijke domeinnamen zijn.

Vanaf vandaag staan daarom te koop:

  • webteksten.nu                VERKOCHT!
  • e-teksten.nl                     Nog beschikbaar
  • ikwileentekst.nl                VERKOCHT!

Doe een leuk bod en ze zijn van jou. Je kunt bieden op een enkele domeinnaam, maar natuurlijk ook ze alledrie tegelijkertijd van me overnemen.

Zet gerust je bod in de reactie of neem direct contact met me op.

2 gedachten over “Goede domeinnamen over tekst, teksten en webteksten”

  1. Wij zijn eigenlijk een beetje benieuwd of nu, drie maanden na publicatie, deze oproep iets heeft opgeleverd? Wie weet kunnen wij er nog iets mee aanvangen (met webteksten.nu dan toch).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × twee =


We gebruiken analytische cookies en sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Door op 'Accepteren' te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze Cookieverklaring. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten