Hyves-account verwijderen doe je zo

Het definitief verwijderen van je Hyves-account is geen sinecure. Ik heb dat gedaan omdat ik vind dat Hyves inmiddels is achterhaald. Laat ik eerst maar mijn filmpje met een duidelijke handleiding zien hoe je je account verwijdert.


Hyves verwijderen

Hyves staat er om bekend dat ze je het heel moeilijk maken je account te wissen. Ontvrienden van mensen lukt nog wel redelijk, maar je hele account weggooien gaat met de nodige klikken gepaard.

Ooit ben ik een Hyves-account begonnen om te kijken wat er ik er mee kon op het gebied van internet marketing. Jarenlang had ik dat namelijk afgehouden. Bijna een jaar geleden begon ik op Hyves. Ook als docent op het mbo was dat wel handig.

Ik heb het echter op Hyves wel gezien. Het is inmiddels ingehaald door Facebook, zelfs bij jongeren die op een mbo-school zitten. Wel kreeg ik steeds vaker mailtjes en uitnodigingen over een of ander maffiaspel op Hyves.

Ik ben overtuigd van het nut van sociale netwerken en ben dan ook zeer actief op Twitter, Facebook en Linkedin (voor mijn zakelijke relaties). Voeg me gerust toe als je ook op een van die netwerken zit!

Ik hoop jullie allemaal te zien op Facebook of Twitter! Want die hebben voor mij wel een toekomst.
hyves verwijderen

39 gedachten over “Hyves-account verwijderen doe je zo”

 1. Ik heb ook steeds minder met hyves. Ben ervan overtuigd dat het niet lang meer duurt voordat het helemaal niet meer wordt gebruikt. Heb ook het idee dat bedrijven steeds vaker gaan voor Facebook.
  Ik zoek je meteen even op op Linkedin 🙂

 2. Ik wil heel graag de Hives – gegevens van mijn zoon Lennart van Tuijl, die in 2007 is overleden , verwijderd zien van het medium HIVES.
  Wie zou mij hierbij kunnen en willen helpen.

  Met vriendelijke groet. Johan van Tuijl ( vader van Lennart )

 3. Heb telkens problemen met hyves als ik bijvoorbeeld landleven speel gaat mijn computer spontaan helemaal uit en heb dat al vanaf ik deze nieuwe pc heb er zit dus een fout in maar geen idee hoe je die kan vinden.
  Als ik nu mijn hyves verwijder en opnieuw er op zet ben ik dan alles kwijt wat er opstond???

 4. Waar the xxx hebben jullie het over om je hyves te wissen moet je je eerst inloggen en dan zoeken naar hyves delete en dan ben je klaar

 5. Dus voor alle duidelijkheid( ik ben wel duidelijk) Mijn e-mail adres is dus conmao. En ik ben ook nu op facebook te vinden onder m’n eigen naam.

 6. Ik heb via google hierop gereageerd omdat ik van hyves af wilde maar krijg ook hier dus geen antwoord behalve dat dat moeilijk is. Vanmiddag had ik ’t zelfde met Twitter. Ik erger me groen en geel, probeer effe wat uit en was ook grote tegenstander, maar probeer uit nieuwsgierigheid wat en ben daarna de lul. Vreemde e-mails, of ik louche baantjes wil ,of ik vriendschappen wil met mij totaal onbekende mensen vanwie ’t e-mail adres ongeloofwaardig is en noem maar op. Met wie praat ik eigenlijk als jij belooft te helpen en vervolgens ook niks nergens ,enz. Geen antwoorden geeft op: Hoe komt ’n mens van hyves en/of twitter af!!!!!!!!!!Groeten Mink.

 7. Nou ja, I rest my case. Voor ’t zelfde geld werk jij voor hyves. Je weet ’t niet. Ik vind wel ’n andere weg. Als ik ’t fout zie ben ik gewoon op m’n e-mail adres te bereiken. Zoals blijkbaar de halve wereld ,tegen mijn zin in, al weet. Mink.

 8. Niemand uit mijn omgeving doet Hyves, dus ik sta op het punt om het te verwijderen. Je privacy loopt er ook een behoorlijke deuk in op, sommige foto’s komen heel snel op Google te staan. Ik heb een hele leuke tijd gehad met Hyves, heb het al vanaf 2007. Ik doe nu aan MSN en Tumblr.

 9. Profiel verwijderen: Instellingen – Profielbeheer – Tabblad Account Deactiveren.
  Nu moet je een aantal dingen invullen en worden nog een aantal vragen gesteld. Succes!

 10. Nogmaals, het kan toch niet zo moeilijk zijn van hyves af te komen? Bovendien heeft hyves behalve slechte kritiek er niks aan als ik er verder geen gebruik van maak en er alles aan zal doen anderen af te raden eraan te beginnen. Nog even voor alle duidelijkheid ,ik wil hyves niet meer!!. Het was ’n klein experiment waar ik nu al ’n tijd probeer af te komen. Met vriendelijke groeten. P.S. Help me a.u.b. van hyves af te komen. Mink.

 11. silvia rozema

  ik wil de account van mijn zoon verwijderen want ik weet het wachtwoord niet meer nu krijg ik als ik wachtwoord vergeten kies op hyves de account naam van mijn dochter die heb ik niet nodig maar die van mijn zoon zou je mij willen mailen hoe ik zonder dat wachtwoord mijn zoon zijn account kan verwijderen hij is nu 10 mijn zoon

 12. ik weet toevallig dat mijn vader dit ooit heeft geprobeerd in 2009 maar zijn account bestaat nog steeds dus het is echt belachelijk lastig om het definitief te verwijderen

 13. ik zit met het probleem dat mijn zwager is overleden en ik zijn inlognaam/wachtwoord niet weet. Hoe kan ik zijn account verwijderen. Mailtjes dat hij vandaag jarig is vind ik niet zo prettig.

  Wie o wie weet raad????

 14. Volgens mij is het tegen de privacy wetgeving om inlogcodes op te vragen, ook al is het van een overledene. Wel kan je Hyves mailen om te vragen of het account opgeheven kan worden.

 15. Was het maar zo simpel. Als ik de laatste knop druk, definitief verwijderen, zegt hij “oOh oh…
  Verwijdering is gemarkeerd als niet veilig, verander niet van computer tijdens het verwijderen.”

  Lekkere hyves.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 3 =


We gebruiken analytische cookies en sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Door op 'Accepteren' te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze Cookieverklaring. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten