Mijn opleiding tot scenario-schrijver komt eindelijk van pas

De laatste jaren heb ik tal van klanten gehad. Voor de meeste heb ik teksten voor hun website geschreven, iets op gebied van zoekmachinemarketing gedaan of op een andere manier iets met een combinatie van beide. Onlangs is echter zeer opmerkelijk werk van mij de lucht ingegaan. Een filmscript.

Voor Beyer Transport uit Oldenzaal heb ik namelijk een filmscriptje geschreven. De bedrijfsfilm is weliswaar maar 3.17 minuten lang, maar toch. Komt toch nog mijn opleiding aan ‘t Colofon van pas. Daar heb ik in de beginjaren negentig namelijk het tweede jaar scenario schrijven gevolgd.

En als je dan toch op de site van Beyer rondkijkt, let dan ook even op de korte bondige teksten. Die zijn namelijk ook van mij.

Jan Bergman, directeur van Beyer, zegt over mijn webteksten:
“We zijn zeer tevreden over uw teksten.”
Waarvan acte.

Lees direct andere artikelen hierover

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *