12 gedachten over “Nieuw Google-logo en design zoekresultaten”

 1. Geef mij de oude versie maar, was zeer tevreden ! Vind dit maar een rommeltje,ga toch een andere zoekmachine uitproberen. jammer,altijd google gehad

 2. Ben gisteren nog een Firefox addon tegengekomen die de nieuwe sidebar weghaalt en je eigenlijk de oude layout “terug geeft”…wist ik nu maar waar ik die heb gezien 😮

 3. @Dave,
  Bij Jeroen.com staat overigens een andere methode om de oude lay-out (die inderdaad ook mijn voorkeur heeft) van Google terughaalt.

 4. Met een iGoogle-pagina heb je nog steeds de ‘oude’ layout. So wie so handig, zo’n gepersonaliseerde iGoogle-startpagina.

 5. Op mijn startpagina van Google is sinds kort jet logo van Google volledig verdwenen. In plaats daarvan staat er het woord “Nederland”. Kan iemand dat verklaren?

 6. Hartelijk dank, René, maar hoe kan ik die blokkade bij het laden van de afbeeldingen in mijn webbrowser dan opheffen?
  Hoop natuurlijk wél, dat dit de oorzaak van mijn (overigens kleine) probleem is!
  Nogmaals dank voor je meedenken! Frans.

 7. Hallo,
  Ik kan het Googlelogo niet meer kopiëren. Komt dat door de nieuwe versie van Google? Ik verzamel ze namelijk en moet nu omslachtig te werk gaan. Wie helpt me hiermee? Graag reacties via deze website. Hieronder kun je reageren.

  Alvast bedankt.

 8. @Andrea,

  Klik met de rechtermuisknop op de Google-afbeelding. Kies voor “Achtergrondafbeelding bekijken”. Dan krijg je alleen het logo in je webbrowser. Klik dan opnieuw met de rechtermuisknop op die enkele afbeelding en kies voor “Afbeelding opslaan”.

  Een stap extra dus, in vergelijking met de vorige versie van Google.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 4 =