Ik geef een boek weg aan de lezers van mijn blog

Beste lezer,

Mijn bureau is weer leeg en mijn werkwijze is (hopelijk) iets effectiever sinds ik de Getting Things Done methode toepas.
Een belangrijk uitgangspunt is dat je dingen moet weggooien die je niet meer gebruikt. Daarom heb ik 3 boeken voor de lezers van mijn blog, voor niets. Zelfs de verzendkosten betaal ik. Het enige dat je hoeft te doen is in een reactie aangeven waarom ik juist jou dat boek zou moeten opsturen.

Gratis boek voor mijn nieuwsbrieflezer
Het gaat om een boek over het schrijfproces, een beroemde fotograaf en een internet-ondernemer.

Hyves-account verwijderen
Als internet marketeer heeft Hyves weinig meerwaarde voor me. Daarvoor ben ik er waarschijnlijk te laat ingestapt. Het verwijderen was echter nog geen sinecure. Maar liefst 13 (!) klikken duurde het. Bekijk mijn handleiding als je zelf je Hyves definitief wilt verwijderen.

Een sneller WordPress-blog
Gastblogger Danny Verhoeven heeft een lezenswaardig artikel geschreven hoe je je WordPress-blog kunt versnellen. Dat is beter voor je bezoeker en voor Google. Als jij trouwens ook een gastpost wilt schrijven: Ik sta altijd open voor ideeën!

Boek over Google’s werkwijze
Al een tijdje heb ik het boek WZGD (Wat Zou Google Doen) van Jeff Jarvis in huis. Ik kijk er nog geregeld in om er ideeën en inspiratie op te doen. Het is in ieder geval een belangrijke reden om gratis zaken weg te geven.

Tot zover mijn nieuwsbrief, tot de volgende keer,
Met vriendelijke groet,
René Greve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × een =