Zo doe je op de juiste manier een WordPress-upgrade

Mijn volgers op Twitter moet ik bij deze mijn excuus aanbieden. De afgelopen periode heb ik namelijk heel wat afgemopperd. De hele upgrade van mijn WordPress-site liep namelijk in het honderd.

Ik vertelde in een eerdere blogpost over het upgraden van WordPress al wat er allemaal mis ging. Maar wees gerust, er ging nog veel meer mis, zoals bijvoorbeeld,

  • Geen goede backup
  • Nieuwe hosting
  • Problemen met bevoegdheden

en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het is echter veel meer mijn stiel om anderen te laten leren van mijn fouten (nadat ik er zelf ook van heb geleerd overigens) in plaats van in zelfbeklag te blijven hangen. Ik heb daarom een presentatie gemaakt over hoe je op de juiste wijze een upgrade van WordPress uitvoert. Als je er stipt in bent, kan dat inderdaad in vijf minuten. Doe je voordeel dus met deze WordPress-upgrade en de juiste plugins.

Blader er even rustig doorheen. Ik heb namelijk ook een slide opgenomen met de beste SEO-plugins die niet mogen ontbreken in je WordPress-site.

1 gedachte over “Zo doe je op de juiste manier een WordPress-upgrade”

  1. WordPress upgraden is inderdaad belangrijk. Alle lekken worden netjes en eenvoudig gedicht op deze manier wat weer een zorg minder is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + 18 =

We gebruiken analytische cookies en sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Door op 'Accepteren' te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze Cookieverklaring. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten