SEO-training voor marketeers

Regelmatig geef ik workshops en trainingen op het gebied van webschrijven en SEO. Een tijdje geleden heb ik een SEO-workshop gegeven aan een groep marketeers uit de hele wereld. Om hogere posities in Google te krijgen met hun verschillende websites hadden ze mij ingehuurd.

Natuurlijk moest de presentatie in het Engels. Onderstaand staat mijn hele training voor de marketeers. Natuurlijk heb ik de vertrouwelijke gegevens van het bedrijf eruit gehaald. Vergeet ook niet dat bij elke sheet er een scala aan informatie door mij werd gegeven, Want voor een groep staan vind ik heel leuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Stuur ons een appje »

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten