SEO-training voor marketeers

Regelmatig geef ik workshops en trainingen op het gebied van webschrijven en SEO. Een tijdje geleden heb ik een SEO-workshop gegeven aan een groep marketeers uit de hele wereld. Om hogere posities in Google te krijgen met hun verschillende websites hadden ze mij ingehuurd.

Natuurlijk moest de presentatie in het Engels. Onderstaand staat mijn hele training voor de marketeers. Natuurlijk heb ik de vertrouwelijke gegevens van het bedrijf eruit gehaald. Vergeet ook niet dat bij elke sheet er een scala aan informatie door mij werd gegeven, Want voor een groep staan vind ik heel leuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − 6 =

We gebruiken analytische cookies en sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Door op 'Accepteren' te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze Cookieverklaring. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten