Sexy Firefox | Overzicht van de meest sexy afbeeldingen

Laat ik beginnen te zeggen, dat je dit artikel natuurlijk niet te serieus moet nemen. Aanleiding is een presentatie van de online marketeer Olaf Molenaar. Daarin zegt hij dat hij op zijn blog de meeste bezoekers binnenkrijgt van mensen die zoeken op ‘sexy Firefox’.

Sexy Firefox ?

Dat triggert mij natuurlijk. Het eerst wat ik doe, is zoeken op ‘sexy Firefox’. Bij afbeeldingen in Google.nl krijg je dan bijvoorbeeld dit scherm:

sexy firefox

En Olaf’s plaatje staat op de tweede plek (althans vandaag). By the way, in Google.com staat Olaf afbeelding er helemaal niet meer bij…

Filmpjes

Van al die afbeeldingen kun je natuurlijk ook een filmpje maken, door ze achter elkaar te zetten. Ik deed dat ook met sexy Google, maar met Firefox was iemand anders mij al voor.

Browser

Verder zijn er natuurlijk tal van artikelen om een sexy outfit te geven aan je Firefox-browser en zelfs filmpjes:Sexy?

Trouwens, Olaf heeft wel gelijk. De meest sexy afbeelding in Firefox is inderdaad die hij op zijn site heeft staan…

 

En oh ja, waarom je dit niet al te serieus moet nemen. Dit artikel is helemaal geoptimaliseerd voor de keyword combinatie: Sexy Firefox …

Lees direct andere artikelen hierover

2 gedachtes op “Sexy Firefox | Overzicht van de meest sexy afbeeldingen”

  1. En bezoekers die binnenkomen op zoekwoordcombinatie ‘sexy firefox’ zijn relevant voor jou? Ik snap werkelijk niet waarom zo’n onzin artikel op jouw website verschijnt… Doet de overall waardering voor je website niet ten goede denk ik.

  2. Pingback: Killer Content | Artikelen waar je wel naartoe moet linken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *