Linkbuilding E-Book | Kom Hoger in Google

Linkbuilding is een essentieel en zeer belangrijk onderdeel om hoger in Google te komen. Je begint met zoekwoordonderzoek, dan zorg je dat de site technisch in orde is en wordt gevuld met seo-vriendelijke teksten.

e-book linkbuilding
Bestel direct het E-Book Linkbuilding

Maar daarna begint het eigenlijke werk pas. Een groot deel van hoogte van de rankings is namelijk afhankelijk van de links die je hebt naar jouw website. Kijk maar eens naar dit rijtje van SEOmoz, die regelmatig bijhoudt welke factoren van belang zijn voor je ranking. De zogeheten backlinks (dat zijn links naar je website) bepalen of je scoort met dat woord of niet.

Externe links zijn een top ranking-factor voor Google!

Er zijn vele misverstanden over het krijgen van links. De beste links:

 • staan op relevante site’s
 • hebben de juiste ankertekst (dat is de tekst waarmee naar jouw website wordt gelinkt)
 • zijn afkomstig van site’s die populair, betrouwbaar en waardevol zijn

Lees mijn interview met de beste linkbuilders van Nederland en België er nog maar eens op na!

Om tegemoet te komen aan al die mensen die zelf voor hun website links willen verzamelen en daarmee hoger in Google (en daarmee automatisch in andere zoekmachines) willen komen, heb ik dit e-book geschreven. De prijs is schappelijk, de informatie waardevol -lees de bijvoorbeeld reacties van de mensen die het kochten-. Het gaat nadrukkelijk om links waarmee je kunt beginnen.

De inhoudsopgave:
1. Wat is linkbuilding?
2. Een schema maken
3. Begin met de makkelijkste links
4. Op advertentiesites
5. Zelf linkenpagina maken
6. Gebruik Google zelf
7. Directories
8. Social media en link wheels
9. Bloggen op andere sites
10. Nieuws met hyperlinks plaatsen
11. Artikelen plaatsen

 

Slechts € 17,75 !!

bestel button

 

Al ruim honderd verkocht!

waarvan in de eerste week na lancering: 47!

Affiliate om affiliate marketing te doen? Klik hier

14 gedachten over “Linkbuilding E-Book | Kom Hoger in Google”

 1. Beste Rene,

  Ik volg je blog nieuwsbrieven altijd met veel aandacht.
  Heb dit boekje van je gekocht en vindt het een erg informatief.

  Wacht met smart af wat je volgende keer weer te vertellen heb.

 2. dat vindt ik wel prijzenswaardig Rene,.. dat het pas je eerste boek is waar je geld voor vraagt.

  Dit maak ik wel anders mee

 3. Vanmorgen ff je e-book gedownload, echt helemaal super en zeker informatief. Zoals Nico ook zei is het zeker prijzenswaardig dat je dit bijna allemaal doet zonder er wat aan te verdienen en dan mag dit ook wel is een keer voor slechts 10 euro.
  Bedankt en ga zo door.

 4. Het was weer een inkoppertje! Ik had het allemaal zelf kunnen verzinnen, toch heel duidelijk en overzichtelijk. Ik hoop dat het een vervolg krijgt. Je mag me wel mailen met de 34 andere sites.

  Ga zo door.

 5. Ik ben iets minder te spreken over het boek. Voor een nieuwe website kan het inderdaad handvatten bieden om de eerste makkelijke linkjes te verzamelen, uiteindelijk mis ik wel een beetje de strategie. Hoe krijg je bijvoorbeeld de kwalitatief goede links (dus niet de links waar je vanaf H3 alleen maar op in gaat)?

  Wat ik ook jammer vind is dat er nog taal, spel en stijl fouten in staan. Kleine tip, voordat je het publiceert even door iemand anders laten lezen, corrigeren.

  En misschien dat iemand anders je kan helpen met de opmaak, screenshots en afbeeldingen?

  Al met al gun ik je die 10 euro wel voor dit boek, het is daarmee (nog) niet iets wat ik iemand anders zou aanbevelen. Misschien bij een vervolg?

  1. @Martin, Jammer dat je iets minder te spreken bent. Het is inderdaad bestemd voor beginnende websites. In de promopagina staat dat trouwens.
   De andere aanvelingen zal ik direct iets aan doen! Bedankt voor je opbouwende reactie!
   René

 6. Waar Rene zich richt op Webteksten en Seo advies ben ik zelf al ruim twee jaar bezig met projecten op het gebied van linkbuilding. Veel bedrijven bieden complete pakketten ( vaak vrij duur ) om hoger te ranken in de zoekmachines, maar in de praktijk zien we dat veel van deze bedrijven zeer weinig doen op het gebied van linkbuilding. Toch is dit een van de belangrijkste factoren voor de ranking van je website. Dit e-book van Rene geeft een heel helder en duidelijk overzicht om in vrij korte tijd je eerste 100 links binnen te halen wat voor de meeste branches al genoeg is om flinke sprongen in de rankings te maken. Rene geeft nadrukkelijk aan dat dit links zijn waarmee je kunt beginnen. In branches waar de competitie groot is zoals bijvoorbeeld makelaars, uitzendbureaus of webdesigners is het nog niet genoeg om bovenin mee te draaien. Het goede van dit e-book is wel dat er zeer duidelijk uitgelegd word in welke volgorde je moet beginnen en welke wegen je kunt bewandelen om meer links te verkrijgen. Zo zijn naar mijn mening het zoekwoordenonderzoek en een schema maken waar jij je links aangevraagd hebt en waar ze geplaats zijn zeer belangrijke punten om bij te houden. Kortom, voor 10 of 20 euro ben je lekker aan de gang en heb je een hoop informatie waarmee je verder komt. Zeker de moeite waard dus!!

 7. Hoi René,
  Zojuist je E-Book ontvangen waarvoor dank. (Ikwas de link kwijt:-( maar je hebt ‘m razendsnel doorgezonden!) Fantastisch!

  Ik heb je boek in één keer uitgelezen en daaruit bleek dat ik nog een hoop te doen heb:-)).

  Bedankt voor de opstekers!
  Tattoo Chiel

 8. Beste Rene mijn dank voor het verkrijgen van dit waardevolle e-book is groot !! Eindelijk duidelijke handvaten waar ik gericht mee aan de slag kan !

 9. Dankjewel voor de tips. Dit is zeker nuttig en ga ik gebruiken voor mijn website met smartphone onderdelen waaronder een iPad 2 touch screen onderdeel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes − vijf =