Workshop volgen bij René Greve? Ik zeg: DOEN!

Ton BroekhuisenOnderstaand verhaal schreef Ton Broekhuisen nadat hij een workshop bij me had gevolgd:

Ooit kon ik aardig voetballen: type kilometervreter. Pas nadat mijn leeftijd me noopte af te dalen naar lagere elftallen, begon ik echt voor mijn plezier te voetballen. Winnen was nog steeds leuk, maar totaal niet meer zaligmakend. Plezier maken, stond voorop.

Ik denk in dit verband nog vaak aan onze ietwat corpulente Molukse dribbelkoning Charley. Naarmate de dribbel langer duurde, werd Charley steeds korter. Niet zelden raakte hij na het overbruggen van wat meters zo moe, dat hij een taxi bestelde om zijn vertrouwde linksbackplaats weer in te kunnen nemen.

Terwijl ik dit schrijf, gaan mijn ogen weer sprankelen als ik terugdenk aan Charley’s warming-up voor wedstrijden rond de winterstop. Charley ging dan met zijn rug tegen een radiator zitten. Om vervolgens met een sigaret in de mond de aftrap af te wachten. Maar wat me vooral bijstaat uit die tijd waren de wederzijdse complimenten waarmee we elkaar na afloop overlaadden. Uit de serie: Hoe vond je mij? Goed? Okay, dan vond ik jou ook goed!

Donderdag 14 oktober 2010 toog ik naar het voor mij verre Deventer. Doel van deze reis: een een-op-een workshop van René Greve. René had mijn verlanglijstje (kruisbestuiving social media, winnende webteksten – inclusief SEO – en viral marketing) vertaald in een workshop op MIJN maat. Na een paar intensieve uren ging ik afgepeigerd maar voldaan weer haar huis. René is een kei op zijn vakgebied. Maar nog belangrijker: hij geeft zijn kennis en kunde met zichtbaar plezier door.
Of René MIJ goed vond, weet ik niet. Wel staat vast dat IK René goed vind in wat hij doet. Zelfs zó, dat ik hem van harte bij u aanbeveel. Een workshop volgen bij René Greve? IK zeg: DOEN!

PS:

René: maak het geld voor dit STER-spotje maar over naar mijn girorekening 007 (en nog iets).

Over Ton Broekhuisen

Ton Broekhuisen Teksten => Volg Ton op Twitter
Columnist / copywriter / ghostwriter / journalist / webredacteur.

1 gedachte over “Workshop volgen bij René Greve? Ik zeg: DOEN!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × vier =

We gebruiken analytische cookies en sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Door op 'Accepteren' te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze Cookieverklaring. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten