Olof Geurts van Scootmobiel Comfortabel

Scootmobiel Comfortabel

In 2011 verbaast Olof Geurts zich over de beperkte service en hoge prijzen voor scootmobielen in de huidige markt en besluit dat het anders moet. Hij richt Scootmobiel Comfortabel op, een online winkel voor de verkoop van scootmobielen en accessoires tegen eerlijke prijzen én met dienstverlening op het hoogste niveau. Inmiddels is Scootmobiel Comfortabel flink gegroeid, maar de kernwaarden van Olof staan nog steeds overeind. Behalve scootmobielen, richt Olof zich nu bv ook op het verkopen van rollators.

Scootmobiel Comfortabel en René Greve

“Ik leerde René jaren geleden geleden kennen toen hij voor een ander marketingbureau werkte,” vertelt Olof. “Samen met hem werkte ik aan het verbeteren van de vindbaarheid van mijn website en met goede resultaten. Toen ging René helaas naar Conrad en begon in 2017 (weer) voor zichzelf. Op een gegeven moment ben ik om me heen gaan kijken en uiteindelijk kwam dit jaar René weer op mijn netvlies.” 

Al snel resultaten

“Ik dacht aan de fijne en prettige samenwerking met René en heb hem opgezocht. Dat is nu zo’n drie maanden geleden,” vervolgt Olof. “Sindsdien zie ik de resultaten: mijn bezoekersaantallen vanuit Google stijgen gestaag. Vorige maand was de stijging maar liefst 38%!” 

Met onze belangrijkste zoekterm ‘scootmobiel kopen‘ staan we ook al jarenlang hoog in Google.

Wat maakt samenwerken met René zo bijzonder?

Als een klant zo bewust nogmaals voor je kiest, is daar een goede reden voor. Dus wij vroegen Olof heel brutaal wat René Greve Internetmarketing nou anders maakt dan de bureaus waarmee hij voorheen werkte. Olof lacht en vertelt: “Ongeacht je omzet en budget, zet René zich volledig voor je in. Dat doet hij op een manier die voor jou als klant begrijpelijk is en hij neemt de tijd om je uit te leggen wat je niet begrijpt. Dat persoonlijk contact is heel fijn. Daarnaast is hij voordeliger dan vergelijkbare bureaus, maar haalt wél de resultaten die je wilt. Ik heb vertrouwen in de toekomst!”

Wil je weten wat andere klanten zeggen over de samenwerking met René Greve SEO Marketing? Kijk dan eens op onze klantenpagina!