SEO-traject voor je website

SEO Traject voor je website

Om hoger in zoekmachines (lees: Google) te komen, zijn ontzettend veel factoren van belang. De een is belangrijker dan de ander, maar allemaal spelen ze een rol.

De content, de structuur van de site en de links van andere sites zijn de drie belangrijkste aspecten.

Specialisten in zoekmachine-optimalisatie gebruiken de Engelse term SEO. Dat betekent Search Engine Optimization. Als gespecialiseerd SEO-bedrijf werken we voor onze klanten aan kwalitatieve optimalisatie, zodat ook jouw site relevante bezoekers trekt die klant kunnen worden.

Zelf bespaar je geld doordat je minder aan advertenties hoeft uit te geven, zoals bijvoorbeeld Google Ads of Facebook Advertising.

SEO Traject

Ons SEO Optimalisatie Traject bestaat uit de volgende stappen en onderdelen:

 1. Intake
  We kijken vooraf gratis mee in Google Analytics van jullie website. Aan de hand van onze bevindingen stellen we het traject samen, waar jullie het meeste effect van hebben. Dat bespreken we bij ons op kantoor in Deventer of eventueel op locatie.
 2. SEO Technical Scan
  Wij checken -handmatig (!)- alle technische optimalisatiemogelijkheden van je website. Waar valt op een eenvoudige manier winst te halen? Daarvoor hebben we onze kwalitatieve en betaalde SEO tools, zoals bijvoorbeeld ScreamingFrog. Ook gebruiken we Google Analytics en Googles Search Console voor onder meer zaken als:

  • Backlinkprofiel
  • Pagespeed van Google en Pingdom
  • Crawlsnelheid en crawlbudget
  • Lengte en kwaliteit van de gebruikte metatags
  • Rich Snippets en Structured Data
  • Mobielvriendelijk
  • Check robots.txt en sitemap
  • hreflang-tags voor meertalige sites
 3. Content verbetering
  Behalve de titles en descriptions die in Google verschijnen, checken we ook de content op de site. Zijn die lang en wervend genoeg, bijvoorbeeld. Indien mogelijk leveren we landingspagina's aan die geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines en voor de bezoekers. Want uiteindelijk draait het om conversies.
 4. Kwalitatieve linkgroei
  Kwalitatieve en waardevolle vermeldingen op andere sites zijn nog altijd essentieel om betere posities te verkrijgen. Zodra er goede content op jouw site staat, kunnen we andere sites actief gaan benaderen voor het melden van je website.
 5. Maandelijkse rapportage
  Geen geautomatiseerd rapport, maar een handmatige rapportage waar we rapporteren over het gedane werk, de resultaten en wat er de komende maand op de planning staat.

Prijs: al vanaf € 349,-/maand

Als SEO-specialisten pur sang hebben wij al vele websites betere posities in Google bezorgd, waardoor er meer bezoekers op de site kwamen.

Betrouwbaar
Wij conformeren ons als SEO-marketingbureau aan de gedragscode zoekmachinemarketing van het IAB.