Reviews van klanten van ReneGreve

De afgelopen jaren hebben wij ontzettend veel reviews van tevreden klanten gekregen. Daar is het ons ook om te doen. Niets is mooier dan een opdrachtgever die blij met ons is. Hieronder een kleine bloemlezing:

Jan-Herman Reuvekamp ◄ (Private Label Koffie van Neuteboom)

Ik heb van Rene veel geleerd over zoekmachine optimalisatie en social media. Hij geeft hele interessante workshops. En hij heeft ons prima geholpen met Google Adwords en het verhogen van de conversies

Olaf Molenaar ◄ (Content Marketeer & Fotograaf)

“Rene Greve heeft een erg leuk en leerzaam gastcollege gegeven over SEO en copywriting op Hogeschool Windesheim (waar ik docent marketing ben). Ik kan Rene dus van harte aanbevelen als je meer wil weten over copywriting en SEO.”

Andreas Bouman (RAAAK Personeel):

René heeft veel kennis van zaken. Om die reden heb ik hem al vaak ingehuurd en dit zal ik zeker blijven doen. René is punctueel, weet alles van SEO en zijn werkzaamheden zijn altijd waardevol.

"René adviseert ons nu een jaar op het gebied van online marketing. Het eerste wat in mij opkomt: zijn gedrevenheid en enthousiasme. Hij vindt het echt een sport om je website op belangrijke zoekwoorden goed te laten scoren in Google. Niet onbelangrijk: dat gaat hem goed af.

Niet door het toepassen van trucs, maar door je website beter te maken. Beter qua seo en beter qua klantgerichtheid.  Dankzij zijn advies vinden mensen sneller wat ze zoeken en gaan ze sneller over tot actie. Meer bezoekers, en vooral meer klanten krijgen, dat is altijd het einddoel. Is er een probleem? Dan staat hij direct voor ons klaar. Altijd.

René heeft veel vakkennis, denkt met ons mee en is zijn geld dubbel en dwars waard. Ten slotte is hij plezierig om mee samen te werken. Dat is belangrijk, want als je hem inhuurt, werk je altijd samen aan betere resultaten Hij is namelijk niet bang zijn kennis te delen en dat werkt heel plezierig."

Nathan Veenstra (Letterzaken.nl):

In de wereld van SEO en webteksten is René Greve een van de eersten die je tegenkomt. Door middel van zijn blogs en andere kennisdeling is René altijd prominent aanwezig geweest en heeft hij zijn autoriteit op het gebied van SEO en webteksten aangetoond.

Na de vele mails die René beantwoordde, heb ik de training "Webschrijven" gevolgd. Naast de waardevolle kennis die ik daar opdeed, wist René dit ook op een heel prettige en persoonlijke manier te doen, waardoor de training ook heel leuk was.

René's kennis en kunde op het gebied van tekst, SEO en zoekmachinemarketing is van een hoog niveau. Er zijn weinig mensen in Nederland met deze specifieke kennis en kunde.

Voor ZND Makelaardij heb ik alle nieuwe webteksten voor de website geschreven. Verder heb ik een uitgebreid SEO-rapport waarmee we een SEO-traject zijn ingegaan. Hun webbouwer heeft tal van voorgestelde verbeteringen doorgevoerd zodat ze aanzienlijk hoger eindigen in zoekmachines.

Makelaar Mitch Geurtsen is erg tevreden:

René luisterde erg goed naar onze wensen. Hij nam de tijd om er achter te komen wat we precies wilden. Hij speelde daar flexibel op in. Over de resultaten zijn we dan ook zeer tevreden. Hij laat een goed gevoel bij ons achter.

Marco Bouman (Online Marketingmachine):

Ik schakel Rene regelmatig in voor zijn uitgebreide kennis van SEO. De meest complexe SEO vraagstukken weet hij tot de kern terug te brengen. Dankzij Rene is onze kennis van SEO de afgelopen jaren gegroeid. Los van de inhoud is Rene een prettige persoon om mee samen te werken. Hij is grondig en afspraak is afspraak.

Ellert H.E. Boeke (Triplepro Online Marketing):

Ik heb René leren kennen als een kundig expert op het gebied van SEO en SEO copywriting. Iets waar ik verrast mee was is de wijze waarop hij haarfijn in de gaten heeft wat er gevraagd wordt.

Guido Reijnders ◄ (Senior Copywriter):

Ik heb deelgenomen aan de workshop SEO-webschrijven van René en daar veel van opgestoken. René kent alle ins en outs van SEO en overlaadt je met tips die je meteen in de dagelijkse praktijk kunt toepassen. Bovendien brengt hij de materie met zo veel enthousiasme dat je na afloop meteen aan de slag wilt. René zegt niet alleen dat hij "specialist in SEO" is (zie zijn website www.renegreve.nl), hij maakt dat ook 100% waar.

Petra Visser (Communicatieregisseur Prima Donna)

René heeft voor ons een workshop 'zoekmachinevriendelijke teksten schrijven' verzorgd. Nuttig en leuk! De workshop bevatte vele eye-openers. René heeft een leuke manier van vertellen.

Paul Maatman (Marketingspecialist):

René heeft onlangs op het ROC Aventus een gastcollege verzorgd over SEO en webteksten. Een erg practische en inspirerende sessie over een zich snel ontwikkelende wetenschap! Nogmaals dank René!

Polle Marschalk (Verandermanager):

Rene heeft een heldere en zeer bruikbare analyse gemaakt van de structuur van onze website en de webteksten. Door zijn tips en aanbevelingen gaan we nu zeker goed scoren bij de zoekmachines.

Menno Lam (Architect):

Rene did a wonderfull job rewriting our text and publication. He was able to help us to see thing from the point of an internetsurfer and had some great tips. He is also a nice guy and pleasant to work with.

Hans Papenburg (hoofdredacteur Motorboot.com):

De Motorbootredactie heeft met veel plezier deelgenomen aan deze workshop. [...] We hebben de workshop over het geheel genomen zeer de moeite waard gevonden. Je hebt ons geïnspireerd om een aantal zaken wat effectiever aan te gaan pakken. Bedankt daarvoor.

Edwin Meijer (Gereedschapbeheer.nl):

Ziet er goed uit. Bedankt, het was prettig samenwerken.

Yves Lafourcade en Jerry Dankerlui (Innobase B.V.):

René heeft ons geholpen met het duidelijker formuleren van onze
boodschap. Ook werkte hij samen met ons om de website overzichtelijk te
maken. De positieve reacties van onze relaties geven aan dat hij goed
werk heeft afgeleverd.

Hans Oosterom (NGTT):

René staat open voor veranderingen om zodoende tot fraaie webteksten
te komen waar de opdrachtgever zich uitstekend in kan vinden. Verder
kan hij echt luisteren en heeft hij een plezierige manier van werken.