Scoren in zoekmachines met webteksten

Het schrijven van de webteksten voor een website is een vak apart:

  • de boodschap moet overkomen
  • de inhoud moet zorgen voor conversie
  • de webteksten zijn essentieel voor zoekmachines.

Mijn specialisme is het schrijven van webteksten die hoog eindigen in Google. Deze seo-vriendelijke webteksten bevatten dus ook een unieke title-tag en metadescription. Samen met met kennis van zoekmachine-optimalisatie kunt u dus hoog eindigen in zoekmachines.

Met mij als tekstschrijver scoort u dus ook in Google.

Dit zijn de diensten die ik aanbied:

  • workshop ‘Zelf je webteksten schrijven‘ (eventueel gecombineerd met een workshop over SEO). Natuurlijk zijn deze workshops ‘op maat’.
  • Tegen scherpe tarieven kunt u ook mij je webteksten laten schrijven. Als voorbeeld: een geheel nieuwe homepage (maximaal 250 woorden) kan al voor minder dan € 200,- (ex. BTW)

Vraag geheel vrijblijvend naar mijn tarieven.

U ontvangt een gratis e-book met een vrijwel complete checklist van uw webteksten als u zich aanmeldt voor mijn nieuwsbrief. U kunt op mijn blog allerlei achtergrondartikelen lezen over webteksten.

Reviews Webteksten

Ook heb ik tal van artikelen geschreven over Groningse bedrijven. Dit zegt eindredacteur en beleidsmedewerker Martin van Koldam van de Kamer van Koophandel over mij:

“De teksten van René zijn to the point. Ze leveren mij, als
eindredacteur, geen problemen op. De opdrachten worden correct en
zoals afgesproken afgewikkeld.”

Een van de artikelen in de Kamerkrant ging over de drummende directeur René Hoekzema van Hofland Deltaflex uit Leek. Dit liet hij mij na afloop weten:

“Ik heb veel positieve reacties gekregen op het artikel in de Kamerkrant. Men concludeerde vooral: ‘Het was alsof je het zelf had geschreven.’ Het verhaal is namelijk precies zoals ik ben. En zo was het artikel ook bedoeld.”